Skapa en ny rapport

När du går in i en rapport för en undersökning för första gången kommer du att se en standardrapport. Denna skapas automatiskt och sparas som en första version av rapporten. Alla ändringar du gör här kommer sparas automatiskt. Namnet på rapporten kommer att matcha namnet av undersökningen som rapporten är baserad på.

Spara en ny version av rapporten

Under titeln av din rapport, klicka på SPARA SOM efter du lagt på filter eller gjort ändringar. En ruta kommer då att komma upp där du kan skriva in ett nytt namn innan du klickar på SPARA SOM igen. Den nya versionen av rapporten kommer då automatiskt att synas istället för den tidigare versionen av rapporten. Du kan hitta den tidigare versionen av rapporten genom att klicka på knappen Sparade rapporter högst upp i det högra hörnet av fönstret.

Skapa en ny rapport från grunden

För att skapa en ny version av rapporten från grunden, klicka på NY. Du kommer då ombes att ge din nya rapport ett namn. Skriv in namnet du önskar och klicka på SKAPA. Detta kommer att skapa en standardrapport där alla filter och ändringar tagits bort. Den nya versionen kommer nu automatiskt synas istället för den tidigare versionen. Du kan se den tidigare versionen genom att klicka på Sparade rapporter högts upp i det högra hörnet av fönstret.