Dela rapport

Innehållsförteckning

Du kan dela dina undersökningsrapporter som du skapar med vem som helst, inom företaget eller utanför. Skräddarsy din rapport så att den passar ditt specifika behov. Exempelvis kan du gömma känslig data och strukturerar rapporterna för att hjälpa respondenterna att förstå den.

Du kan också skapa jämförande serier, gömma frågor, ändra ordningen, inkludera eller exkludera data och mycket mer.

Genom att använda olika inställningar kan du ändra rättigheter och behörighet samt säkra data i dina delade rapporter.

Dela från en öppen rapport

Om rapporten du vill dela är öppen, klicka på DELA – knappen i åtgärdsfälts för att öppna delnings fönstret.

Här får du två val för hur du kan dela rapporten, via en generisk länk eller via epost.

Dela rapport via länk

Kopiera den delbara länken som genererats från din rapport och dela den via önskad kanal. Alla ändringar du gör i länkinställningar eller i rapportversionen som bifogas kommer att tillämpas omedelbart.

Dela rapport via epost

För att dela via epost, lägg till en epost- adress eller fler till mottagarna av rapporten, separera med kommatecken i boxen och klicka på Klar. Tillskillnad från när du delar vi länk kan du med denna metod hålla reda på vem som har tillgång till din delade rapport. Detta innebär också att du kan ändra listan över mottagarna vid ett senare tillfälle, ändra inställningarna för en specifik mottagare eller ta bort åtkomsten helt.

Dela en eller fler rapporter från sparade rapporter

Klicka på VÄNSTER MENYN > Sparade rapporter > Skapa och sen välj rapporterna du vill dela. Klicka sedan på DELA.

­­­­

Du kommer då att omdirigeras till delningsfönstret där du kan välja att dela rapporten via länk eller epost innan du definierar rättigheter och behörighet.

INSTÄLLNINGAR

Oavsett vilken delningsmetod du väljer får du tillgång till en standardlista med inställningar och behörighet tillämpade för den delade rapporten. Alla ändringar i dessa inställningar tillämpas omdelbart.

Klicka nedan för att lära dig mer om de olika inställningarna.