E-postmallar

Du kan skapa och spara e-postmallar för att använda vid framtida e-postutskick. E-postmallar är inte tillgängliga med alla typer av licenser. Om du kan inte se E-Postmallar, kontakta din Netigate Account Manager.

Skapa en e-postmall

Klicka på Kontoinställningar längst ner i menyn till vänster. Du kan även besöka startsidan och klicka på Inställningar.

När du kommer in i menyn E-postmallar kan du välja mellan att använda en befintlig mall, skapa en ny mall eller att ta bort en existerande mall.

Om du klickar på Skapa kommer du att se en meny som är identisk med menyn för e-postutskick. Om du vill läsa mer om de olika alternativen du har när du lägger till e-posttext kan du besöka artikeln om e-postutskick.

Skapa en mall i HTML

I vissa fall vill du skapa en mer avancerad mall med fler designfunktioner än standardformatet för bilder och text. Då har du möjlighet att klicka på HTML och bygga din mall från början i HTML och CSS.

Använd din mall i ett e-postutskick

För att använda din e-postmall måste du besöka sidan för e-postutskick. Längst ner till vänster finns en rullgardinsmeny där du kan välja den e-postmall som du vill använda.