E-postmallar

Innehållsförteckning

Du kan skapa och spara e-postmallar för att använda vid framtida e-postutskick. E-postmallar är inte tillgängliga med alla typer av licenser. Om du kan inte se E-Postmallar, kontakta din Netigate Account Manager.

Var hittar jag e-postmallarna?

Mappen med e-postmallar finns under dina kontoinställningar. I sidomenyn under Hantera hittar du E-postmallar.

Hur skapar jag en e-postmall?

När du är inne i mappen för e-postmallar har du en översikt över alla dina mallar samt möjligheten att skapa en ny mall från grunden, redigera, kopiera eller radera en vald mall.

Om du klickar på Skapa kommer du att se en meny som är identisk med menyn för e-postutskick. Om du vill läsa mer om de olika alternativen du har när du lägger till e-posttext kan du besöka artikeln om e-postutskick.

Hur skapar jag en mall i HTML?

I vissa fall vill du skapa en mer avancerad mall med fler designfunktioner än standardformatet för bilder och text. Då har du möjlighet att redigera och bygga din mall från grunden i HTML och CSS. I vissa fall behövs detta för att dina undersökningar ska matcha ditt företags varumärke.

Använd din mall i ett e-postutskick

För att använda din e-postmall måste du besöka distributionssidan och sedan klicka på e-postutskick. I fönstrets menyrad kommer du att se en rullgardinsmeny där du kan välja en av dina e-postmallar.