E-postmallar

Du kan skapa och spara e-postmallar för att använda vid framtida e-post utskick. E-postmallar är endast tillgängliga för kunder med licensen ”Enterprise” eller ”Global”.

Skapa en e-postmall

Klicka på ”Kontoinställningar” längst ner i menyn till vänster. Du kan även besöka startsidan och klicka på ”Inställningar”.

När du kommer in i menyn ”E-postmallar” kan du välja mellan att använda en befintlig mall, skapa en ny mall eller att ta bort en existerande mall.

Om du klickar på ”Skapa” kommer du att se en meny som är identisk med menyn för e-post utskick. Om du vill läsa mer om de olika alternativen du har när du lägger till e-posttext kan du besöka artikeln om e-post utskick.

Skapa en mall i HTML

I vissa fall vill du skapa en mer avancerad mall med fler designfunktioner än standardformatet för bilder och text. Då har du möjlighet att klicka på ”HTML” och bygga din mall från början i HTML och CSS.

Använd mallen i ett e-post utskick

För att använda din e-postmall måste du besöka sidan för e-post utskick. Längst ner till vänster finns en rullgardinsmeny där du kan välja den e-postmall som du vill använda.