Filtrera resultat efter tid

Du kan välja att filtrera dina resultat utefter en specifik tidsperiod eller tidsintervall direkt i din rapport. Om du exempelvis har en pågående NPS-undersökning som skickas regelbundet och kommer förbli aktiv under en längre tid kan du filtrera din rapport för att endast visa alternativen som registrerats de senaste 30 dagarna.

Detta kan vara användbart för att visa relevanta svar på undersökningen och hålla reda på hur dina resultat från undersökningen utvecklas.

Hur filtrerar jag mitt resultat efter tid?

För att applicera ett filter efter tid kan du klicka på rapporten To apply a filter on time for your entire report, you can click the option in the menu at the top of your report. This will open a menu with a number of different options:

Var och ett av dessa alternativ anpassar din rapport för att endast visa svaren som registrerades under den valda tidsperioden. Om du väljer Custom måste du välja datum för att ställa in önskad tisdsperiod.

Du kan tillämpa samma filter genom att klicka på Filter i vänstra menyn och välja Rapport period under Generella filter.

Jämföra resultat övertid

Under Filtrera efter serie kan du ändra tidsperioden för redan befintliga serier i din rapport. Gå till Serier och tryck på Infoga för att skapa en ytterligare dataserie till din rapport. Med detta alternativ kan du ha flera serier som visar olika tidsperioder i samma rapport.

Till exempel kan du få en serie som visar resultatet för de senaste 12 månaderna, en andra för de senaste 6 månaderna och en tredje för de senaste 30 dagarna för att ge dig en snabb överblick över utvecklingen övertid för dina resultat.