Graffärger

Med det här alternativet kan du ändra graffärger för alla dina rapporter. Den här inställningen påverkar alla användare som är anslutna till Netigate-kontot.

Hur ändrar jag graffärger?

Klicka på Inställningar i huvudmenyn och sedan på Graffärger.

Du kan ändra färgen på en serie grafer genom att klicka på den specifika färgen som du vill ändra under Välj färg. Använd färgpaletten eller skriv in RGB-/Hex-koden för den färg du vill använda. Du kan även lägga till ytterligare färger genom att klicka på plus-knappen

Klicka på Spara för att spara dina inställningar.