Informationstext

När kan jag använda en informationstext?

En informationstext kan användas för att lägga till text som inte är direkt kopplad till en fråga. Du kan även använda informationstext för att lägga till bilder och videoklipp.

Hur skapar jag en informationstext?

För att skapa en informationstext klickar du på alternativet i menyn till vänster på skärmen. Frågan läggs till längst ner i undersökningen du redigerar.

Du får nu möjlighet att ange en beskrivning eller en rubrik. Detta fält kan givetvis lämnas tomt. För att ändra texten klickar du på ”Dubbelklicka för att lägga till text”.

Du kan lägga till en valfri text och det går även att skriva in HTML-kod genom att klicka på alternativet ”HTML” i menyn.