Inställningar: Inkludera företagets logotyp

Du kan välja att göra ditt företags logotyp synlig i sidhuvudet i en delad rapport.

Innan måste du först ha lagt till företagets logotyp på ditt konto. Du kan göra/ kontrollera detta genom att klicka på Kontoinställningar> Företagsinställningar> Ladda upp fil. Observera att du måste ha administratörsrättigheter för att utföra dessa ändringar.

För att göra din logotyp synlig i sidhuvudet i en delad rapport, gå till önskad rapport och klicka på ​DELA> Inställningsikonen ⚙> Inkludera företagets logotyp.