Hantera incitament

Medan du är inne i din undersökning kan du alltid komma åt inställningarna från fältet under huvudmenyn. Mallar och språkinställningar finner du också här.
Under incitament hittar du följande alternativ:
Incitament (välj): Alla tillgängliga incitament finns i denna meny. Om menyn är tom så finns det inga incitament kopplade till ert konto.

Incitament (nummer): Se antalet enskilda incitamentskoder som har lagts till i denna undersökning. Du kan även lägga till fler eller ta bort koder från undersökningen via den här textrutan.

Resterande incitament på detta konto: Visar antalet incitamentskoder som finns tillgängliga i ditt Netigate-konto.

Antal använda incitament på denna undersökning: Visar antalet incitamentskoder som har använts i denna undersökning.