Steg 1: Få tillgång till Netigate

Jag har ingen personlig inloggning:
Varför behöver jag en personlig inloggning?
Vem behöver jag kontakta för att få en personlig inloggning?

Jag har redan en personlig inloggning:
Hur skapar jag mitt lösenord?
Hur loggar jag in i verktyget?
Mina inloggningsuppgifter fungerar inte

Varför behöver jag en personlig inloggning?

För att kunna skapa undersökningar och analysera resultat behöver du en egen Netigate-användare. Denna användare måste verifieras av din organisation och åtkomsten bör alltid ges av en Netigate-administratör inom ditt företag.

All data som är kopplad till ditt konto ägs av ditt företag, vilket innebär att vi inte har någon laglig rätt att skapa eller uppdatera användarinformation utan ett undertecknat samtycke från en administratör eller beslutsfattare i din organisation.

Vem behöver jag kontakta för att få en personlig inloggning?

Varje Netigate-konto har en eller flera administratörer som ansvarar för användarhanteringen i ert företagskonto. Börja med att kontakta denna person.

Om du inte vet vem den personen är rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt så vi kan hjälpa dig att hitta er kontoadministratör. Nå ut till er kontaktperson på Netigate eller kontakta vårt Customer Success Team. Du hittar vår kontaktinformation här.

Jag har redan en personlig inloggning

Bra! När din personliga inloggning är klar kan du skapa ditt egna lösenord.

Hur skapar jag ett lösenord?

När ditt personliga Netigate-konto är skapat kan administratören skicka en automatisk verifiering till dig via e-post. I e-postmeddelandet finns det en länk som vidarebefordrar dig till en sida där du skapar ditt lösenord. Det här e-postmeddelandet skickas från info@netigate.se eller info@ntgt.de (beroende på om du befinner dig på vår svenska eller tyska server).

Om du inte får bekräftelsemailet: Vänligen kolla din skräppostmapp eller kontakta din administratör för att få ett nytt e-mail skickat till dig.

Ditt lösenord måste uppfylla alla lösenordskrav som har bestämts av din administratör. Du kan se minimum kraven i bilden ovan. När du har skrivit in ett giltigt lösenord kommer alla kriterier i listan markeras med grönt:

Om ett krav inte är uppfyllt visas det med ett X.

När du har angett ett giltigt lösenord vidarebefordras du automatiskt till inloggningssidan.

Hur loggar jag in i verktyget?

Om du inte redan har vidarebefordrats till inloggningssidan måste du besöka:
https://www.netigate.se/tool/login.aspx?l=1

Ange din e-postadress och ditt lösenord för att logga in.

Mina inloggningsuppgifter fungerar inte

Det finns två olika typer av felmeddelanden om ditt inloggningsförsök misslyckas.

Inloggning misslyckades: Du har angett felaktiga inloggningsuppgifter. Kontrollera att e-post och lösenord är korrekt. Tryck på ”Har du glömt bort ditt lösenord?” och skriv in din e-postadress för att få ett e-mail med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord.

Användaren är inte aktiv: Varje Netigate-användare har ett sista giltighetsdatum som bestäms av organisationens administratör. När du får detta felmeddelande måste du kontakta er administratör för att ändra giltighetsdatumet.

Följ anvisningarna i föregående stycke om du inte vet vem som är er Netigate-administratör:
Vem behöver jag kontakta för att få en personlig inloggning?